Bono en Skip


Bono en Skip zijn twee vrolijke, reislustige vlooien. Ze wonen op het hoofd van Lola, een lieve trouwe hond. Lola reist samen met haar baasjes Lotus en Merijn de hele wereld over. Bono en Skip zijn reisverhalenboeken voor avontuurlijke ontdekkers. De boeken zijn geschreven voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar en bevatten spannende avonturen, reisverhalen, informatie over landen en spelletjes.

Bono en Skip in Thailand

Bono en Skip en Lotus en Merijn nemen je in dit boek mee op hun reis door Thailand. Bono en Skip laten de kleinste kinderen Thailand ontdekken in een spannend avontuur. Ze vallen midden in een bord met rijst en springen net op tijd weg voor vallende kokosnoten. Zal Bono van het hoofd van de monnik durven springen? De jonge lezer wordt door Lotus en Merijn meegenomen, zij vertellen je hunreisverhalen. Krijgen ze de tijger nog te zien? En waarom willen alle mensen foto's maken van Lotus en Merijn? En die stank, waar komt die stank toch vandaan? Oudere kinderen leren tellen in het Thai en krijgen antwoord op vele vragen over Thailand.


Lees hier verder >
Bono en Skip in Amerika
Bono en Skip in Amerika

Bono en Skip in Amerika

Bono en Skip en Lotus en Merijn nemen je in dit boek mee op hun reis door Amerika. Bono en Skip laten de kleinste kinderen Amerika ontdekken in een spannend avontuur. Ze rijden uren door de woestijn, zwemmen in de cola en voor elk gevaar en avontuur haalt Bono iets uit zijn paarse koffertje. De jonge lezer wordt door Lotus en Merijn meegenomen, zij vertellen je hun reisverhalen. Ze vinden goud in de woestijn en gaan naar Las Vegas. Gaat de achtbaan echt door het dak van het hotel? Oudere kinderen leren wie de oorspronkelijke bewoners van Amerika zijn en ontdekken hoe zij zelf donuts kunnen bakken.


Meer weten? >

Bono en Skip in Oostenrijk

Bono en Skip en Lotus en Merijn nemen je in dit boek mee op hun reis door Oostenrijk. Bono en Skip laten de kleinste kinderen Oostenrijk ontdekken in een spannend avontuur. Ze gaan samen skiën, ontmoeten Oostenrijkse vlooienvriendjes en horen schoten in de lucht. Zal Skip nog op tijd kunnen ontsnappen uit de skilift? Ze leren skiën met hun skiklas en gaan naar de hoogste berg. Waarom gaat Lotus middenin de nacht naar buiten? En wie is toch dat meisje waar Merijn het steeds over heeft? Oudere kinderen leren dat je op wintersport nog veel meer kunt doen dan alleen maar skiën en kunnen samen met vrienden de winterchipsrace spelen. Veel leesplezier!


Lees hier meer over dit spannende boek van Bono en Skip >
Bono en Skip in Oostenrijk
Bono en Skip in Mexico

Bono en Skip in Mexico

Bono en Skip en Lotus en Merijn nemen je in dit boek mee op hun reis door Mexico. Bono en Skip laten de kleinste kinderen Mexico ontdekken in een spannend avontuur. Ze weten niet in welk land ze zijn. Het grote dikke boek van Bono moet ze daarbij helpen. Ze zien een palmboom, een schorpioen, een piramide en nog veel meer. Zouden ze er achterkomen dat ze in vrolijk Mexico zijn aangekomen? De jonge lezer wordt door Lotus en Merijn meegenomen.


Lees hier meer over dit spannende boek van Bono en Skip >

De avonturen van Kuifje

Ken jij Kuifje al? Kuifje reist als reporter samen met zijn hond Bobby de wereld rond en beleefd onderweg allerlei spannende avonturen. De stripverhalen van Kuifje laten je als kind al wegdromen naar verre bestemmingen en vreemde culturen. Zo reisde Kuifje b.v. naar Tibet, Amerika, Congo, Egypte, India, Peru, Schotland en Rusland.


Kijk hier voor alle avonturen van Kuifje >
Avonturen van Kuifje
Niet gevonden?

Je Kids reisboek niet gevonden? Bol.com beschikt over een grote collectie.
Kijk hier voor meer kids reisboeken >

Donald Duck

Proefabonnement
Donald Duck
€ 15,00
Zo zit dat

Proefabonnement
Zo zit dat
€ 15,00
Speelgoed algemeen
Beekse bergen