Vlag van België

Weekendje België


België

Vlaanderen is beroemd om zijn oude handelssteden, zoals Brugge, Gent en Antwerpen, waar veel rijkversierde architectuur uit het verleden bewaard is gebleven. Wallonië en Luxemburg zijn ruiger, omdat de heuvelachtige, beboste Ardennen het landschap domineren; beide regio's zijn bezaaid met kathedralen en kastelen. De gebieden kennen tal van musea, van kant en schilderijen tot auto's en chocolade. De grootste toeristische stad aan de kust is Oostende met een drukke jacht- en vissershaven. Vind hier inspiratie voor een weekendje België.

Weekendje België naar:

Dagtripjes Ardennen

Parc Chlorophylle

Chlorophylle


Een nieuw uniek park met een avontuurlijk parcours langs meer dan 30 verschillende attracties. Al spelend ontdek je de geheimen van het bos. En natuurlijk een mooie speeltuin erbij.
Locatie: Dochamps (Prov. Luxemburg)

Houtopia

Houtopia


Houffalize staat bekend als kinderstad en bloemenstad. In Houtopia staan 3 attracties centraal: een ontdekkingsruimte met een leerzaam parcours vol verrijkende en prettige experimenten, een grote speeltuin en een multimediaspectacel op 5 reuzenschermen waarin de kinderrechten centraal staan.
Locatie: Houffalize (Prov. Luxemburg)

Monde SauvageErg leuk en veelzijdig safaripark. Je kunt er op safari gaan, een wandeltocht maken langs de dieren, een zeeleeuwenshow bezoeken, kijkje nemen in de kinderboerderij, je laten verrassen door de tropische vogels in de 2 volieres of lekker ontspannen in de 3D bioscoop.
Locatie: Aywaille (Prov. Luik)

Reisgids België

Niet gevonden?

Je België reisgids niet gevonden?
Reisboekhandel de Zwerver beschikt over een grote collectie reisgidsen en landkaarten.
Kijk hier voor meer reisgidsen >

Tui