Vlag van Griekenland

Reisverslag Kreta


Kreta

Geniet op het eiland Kreta van het echte Griekse leven. Pittoreske dorpjes, oude burchten, kilometerslange fijne zandstranden: Kreta lijkt wel geschapen om er vakantie te houden. Mooie stadjes nodigen uit om er rond te wandelen. Eenzame baaien, witte rotsen die bijna loodrecht uit zee oprijzen en olijfbossen die tot aan de zee reiken. En ’s zomers schijnt bijna elke dag de zon.

Kreta

Stukjes paradijs op aarde, ze bestaan. In Kreta bijvoorbeeld. Het prachtig en rustig gelegen Saint Nicolas Bay hotel bestaat uit een geheel van bungalows, gebouwd zoals een dorpje, langsheen een mooie baai. Vanuit de met tuinen en bloemen omringde bungalows kan je genieten van een prachtig uitzicht op de kust en op Aghios Nikolaos, dat zich op amper 1,5 km bevindt.

De charmante, volledig vernieuwde bungalows ademen rust en sereniteit uit. Dit hotel met eenvoudige en discrete luxe kan rekenen op een trouw cliënteel dat elk jaar tevreden terugkeert. Een attentvolle en persoonlijke service, een geraffineerd decor, een gereputeerde keuken… Alles wordt in het werk gesteld om je een onvergetelijke vakantie te laten beleven.

In de tuinen kan je naar believen duiken in de twee zeewaterzwembaden. Er worden je gratis parasols, ligstoelen en strandhanddoeken aangeboden op het strand en rond de zwembaden. Een privaat strand van fijn wit zand, met de blauwe vlag van de EU, biedt grote zonnige terrassen langs de zee. Je kan er diverse watersporten beoefenen, met bekwame begeleiders: waterski, kanoën, duikschool,…Je kan ook een heel mooie yacht huren voor een private uitstap op zee, voor een vispartij of voor een barbecue. De St Nicolas Bay is een privaat eigendom en is lid van de prestigieuze organisatie: “Les Hôtels de Charme”, “Onafhankelijke Luxehotels in de wereld” en is één van “De Meest Romantische Hotels ter wereld”. Wij verbleven er in het najaar met onze zoon van 6 maanden. Even lekker helemaal tot rust komen.

KretaKretaKreta

Reisgids Kreta

Niet gevonden?

Je Kreta reisgids niet gevonden?
Reisboekhandel de Zwerver beschikt over een grote collectie reisgidsen en landkaarten.
Kijk hier voor meer reisgidsen >

Handige Links

Hotels op Kreta

Griekenland Magazine Neem nu een proefabonnement >
Op vakantie naar Griekenland met Sunweb