Vlag van TanzaniaReisverslag Denver


Denver staat bekend als de Mile High city, aangezien ze op 1600 meter hoogte ligt. Denver en omgeving zelf is vrij plat, de stad ligt wel aan de voet van de indrukwekkende Rocky Mountains.

Lees hier over onze reiservaring in Denver.

Dag 4: Denver, One Mile High!

Vroeg in de avond komen we met een vlucht vanuit Chicago aan in Denver, Colorado. Aangezien we morgen al vroeg (07.30uur) opgehaald worden door de camperverhuurder, hebben we gekozen voor een hotel vlakbij het vliegveld: Aloft Denver International Airport, een mooi boetiekhotel, met zwembad en fitness faciliteiten. Aan de overkant van het hotel, bij het Marriot, zullen we morgen door Moturis/Campingworld worden opgehaald. Nog 1 nachtje slapen en onze campingtrip kan beginnen...Dag 5: Camper ophalen

Vanmorgen vroeg opstaan: om half acht worden we al opgepikt om bij Moturis onze camper te gaan ophalen. Onze keuze is o.a. op Moturis gevallen vanwege de gratis ophaaltransfer en de lage one-way kosten. We willen de camper nl. gaan achterlaten in Salt Lake City. Op deze manier kunnen we een mooi half rondje maken, waarbij we een aantal van de mooiste nationale parken van Amerika kunnen bezoeken. Als eerste zullen we een korte stop maken in het Rocky Mountains NP.

 

Moturis / Campingworld in Denver is handig gelegen in Longmont, net ten zuiden van Denver. Van hieruit is het een klein uurtje rijden naar het Beaver Meadows Visitor Center, een van de ingangen van het Rocky Mountain NP. Hier kun je een korte film bekijken van het park en een mooie plattegrond van het park bekijken. 

 

Maar natuurlijk gaan we eerst proviand voor de komende dagen inslaan. Een Wallmart Supercenter ligt heel praktisch in Longmont op onze weg richting de bergen. Onze camping voor deze eerste avond ligt letterlijk op een steenworp afstand van de ingang van het Rocky Mountain NP: Elk Meadow RV Resort

Denver
onze Moturis Camper

Denver
Elk Meadow RV Resort

Bezienswaardigheden Denver

Hotels in Denver DC


Dollar's nodig?
Valuta Amerika
Vraag je valuta voor Amerika makkelijk hier online aan.
Esta nodig?
Esta Amerika
Vraag je Esta voor Amerika hier online aan.
Camper  nodig?
Camperhuur Amerika
Huur je camper voor Amerika makkelijk hier online.
Vliegtickets nodig?
Vliegtickets Amerika
Regel je vliegtickets voor Amerika makkelijk hier online.

Reisgids Denver

Niet gevonden?

Je Denver reisgids niet gevonden?
Reisboekhandel de Zwerver beschikt over een grote collectie reisgidsen en landkaarten.
Kijk hier voor meer reisgidsen >

Reisorganisaties Amerika

Kijk bij onderstaande reisorganisaties voor inspiratie, reisroutes, tips en leuke aanbiedingen:

  • Fox rondreizen Verenigde Staten
  • 333Travel - Amerika reizen
  • Amerika reizen SRC
  • Amerika online
  • Travelhome Camperreis Amerika
FOX Rondreizen Verenigde Staten
Travelhome Camperhuur
Riksja Rondreizen Amerika