Wereldbol deTraveller Wegwijzer

Stedentrips


Ontdek de mooiste wereldsteden tijdens een stedentrip. Ga je voor de bezienswaardigheden,  de musea,  de oude straatjes of het lekkere eten? Er is genoeg te ontdekken in de mooiste wereldsteden, zowel dichtbij, in Barcelone, Parijs of Rome, als verder weg in bv. New York, Sydney of Tokio. deTraveller heeft inmiddels een groot aantal wereldsteden bezocht en diverse tips voor je. We werken hierbij samen met stedentrips.nl, de enige echte stedenspecialist van Nederland.

 

 

 

 

 

Barcelona

Barcelona is de hoofdstad van de regio Catalonie in Noord-Spanje en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Barcelona is de ideale stad voor een citytrip: ontdek de rijke architectuur van o.a. Gaudi, winkelen in de Ramblas, heerlijk tapas eten op een van de gezellige pleinen of even lekker uitrusten aan het strand.


Ga mee naar Barcelona >
Rome

Rome heeft weliswaar een oud decor, maar het is één van de meest trendy Italiaanse steden die er zijn. Ontdek ook deze andere kant van Rome! De Italiaanse hoofdstad is een juweeltje. U waant zich in het decor van het Bernini Mysterie van Dan Brown, als u langs de vele monumentale kerken en fraaie fonteinen op fantastische piazza's (pleinen) loopt.


Ga mee naar Rome >
Praag

Praag is één van de mooiste steden van Europa en werd na de val van het communisme, één van de populairste en druk bezochte Europese steden. Praag is al meer dan duizend jaar het politieke, culturele en economische centrum van de staat Tsjechië. De stad ligt prachtig aan de rivier de Moldau, halverwege Berlijn en Wenen.


Ga mee naar Praag >

Reisgidsen stedentrips

Niet gevonden?

Je stedengids niet gevonden? Bol.com beschikt over een grote collectie.
Kijk hier voor meer stedengids >

Buitenlandse Valuta nodig?
Valuta
Vraag je valuta makkelijk hier online aan.
Visum nodig?
Visum
Vraag je visum hier online aan.
Reis Gadgets nodig?
Travelshop
Vind originele reisartikelen in onze travelshop
Vliegtickets nodig?
Vliegtickets
Regel je vliegtickets makkelijk hier online.
Lonely Planet Traveller

Proefabonnement Lonely Planet Traveller
€ 14,99
National Geographic Traveller

Proefabonnement National Geographic Traveler
€ 21,00
ANWB Reizen Magazine

Proefabonnement ANWB Reizen Magazine
€ 10,00
Columbus Traveller

Proefabonnement Columbus Traveller
€ 9,95