Vlag van Singapore

Reisverslag Singapore


Singapore | Angkor Wat

Op het eerste gezicht lijkt Singapore een moderne stad met hoge wolkenkrabbers, maar wie beter kijkt ziet restanten uit zowel het oosterse als het Europese verleden. Een ideale kennismaking met Singapore en haar vele culturele invloeden krijg je in het National Museum of Singapore. De Singapore Botanic Gardens is één van de mooiste botanische tuinen van Zuidoost-Azië waar je even kunt bijkomen van alle indrukken uit de stad.

Singapore: land, stad en eiland in 1

Na een lange vlucht vanuit Frankfurt, met tussenstop in Qatar, komen we vroeg in de middag aan op Changi Airport in Singapore. We hebben 3,5 dag uitgetrokken om dit bijzonder land te ontdekken.


Vanaf het vliegveld nemen we de SMRT, de Singapore Mass Rapid Transport, de snelle trein/metro verbinding naar het centrum. In 30 minuten, met een overstap in Tanah Merah, op de East West line, komen we aan in Burgis (EW12), vlak bij ons hotel: Ibis Singapore on Bencoolen. Wat ons betreft het hotel met de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Het ligt op loopafstand van Orchard Road, Little India, het stadhuis en de metro naar Marina Bay.

Singapore

Bezienswaardigheden Singapore

Handige links

Plattegrond Singapore

Reisgids Singapore

Niet gevonden?

Je Singapore reisgids niet gevonden? Bol.com beschikt over een grote collectie.
Kijk hier voor meer reisgidsen >

Reisorganisaties Singapore

  • 333Travel - Singapore reizen
Azie Magazine Neem nu een proefabonnement >