Vlag van Verenigde Staten Reisverslag Zuidwest Amerika


Amerika is een geweldig land voor rondreizen met huurauto of camper. Afgelopen jaren maakten wij 3 indrukkende wekende rondreizen. In het Noordoosten bezochten we New England waar we o.a. het Arcadia Nationaal Park bezochten en Martha's Vineyard. In het Zuidwesten trokken we met de camper langs maar liefst 9 nationale parken en maakten een tussenstop in Hawai voordat we eindigden in New York. In het Noordoosten maakten we kennis met de Badlands en het Yellowstone Nationale Park.

Route rondreis Zuidwest Amerika

Ons reisschema voor onze rondreis door Zuidwest Amerika ziet er als volgt uit:Routebeschrijving Zuidwest Amerika

Ontdekkingsreis Verenigde Staten

Deze camper rondreis door Zuidwest Amerika met stops in Hawaii (Kauai), San Francisco, New York en Washington kan met recht een halve wereldreis genoemd worden. Wij maakten deze reis met onze twee kinderen van 9 en 11 jaar. We bezoeken enkele van de mooiste plekken van Amerika. Volgens een onderzoek van USA Weekend zijn dit de 5 mooiste plekken van Amerika:

Wij hebben 3 van de 5 mooiste plekken bezocht.

Tips Camperreis Amerika

Esta nodig? Vraag je Esta voor Amerika hier online aan.

Dollar's nodig? Vraag je valuta voor Amerika makkelijk hier online aan.

Camper nodig? Vraag je gratis offerte makkelijk hier online aan.Hoe je het wendt of keert, een jetlag van 9 uur tikt behoorlijk aan. Ondanks het feit dat we vanmorgen heerlijk uitgerust en releaxt opgestaan zijn bij Hotel Citizen M op Schiphol. Stoer als we zijn, gaan we naar aankomst in San Francisco niet meteen naar bed, maar eerst nog even een warme maaltijd eten. Dat doen we lekker makkelijk in ons Clarion Airport Hotel. Al hoewel het een groot hotel is en er een behoorlijk aantal gasten rondlopen is het in en rondom de lobby uitgestorven. Ook in het restaurant zijn maar enkele bezoekers. Vreemd. Voordeel is wel dat we snel wat te eten krijgen. Het is even schrikken als we de Amerikaanse porties zien. Als we de helft op eten, hebben we nog goed ons best gedaan. Uiteindelijk kruipen we om 21.00 uur ons bed in. Wij (en dus ook de kinderen) zijn dan 24 uur wakker geweest.

National Parks of America
Bestel hier dit mooie reisboek!

Reisgids Amerika

Niet gevonden?

Je Reisgids Zuidwest Amerika niet gevonden? Bol.com beschikt over een grote collectie.
Kijk hier voor meer reisgidsen >

Reisorganisaties Amerika

Kijk bij onderstaande reisorganisaties voor inspiratie, reisroutes, tips en leuke aanbiedingen:

  • Fox rondreizen Verenigde Staten
  • 333Travel - Amerika reizen
  • Amerika reizen SRC
  • Amerika online
  • Travelhome Camperreis Amerika
FOX Rondreizen Verenigde Staten
Travelhome Camperreis Amerika
Riksja Rondreizen Amerika